De Îngrijire a pielii Mituri și realități

Cele mai multe dintre noi, dacă nu toți dintre noi, dorinta de netedă și întinerită a pielii liber de orice pete și riduri. Cu această dorință, de asemenea, vine talent de a crede orice povești ne-a spus despre tratamente de îngrijire a pielii. În mesaj de astăzi, vom încerca să sorteze faptele de ficțiune despre îngrijire a pielii.

de îngrijire a pielii

Mit: Pentru a vedea rezultatele, trebuie să utilizați cele mai scumpe produse de îngrijire a pielii.

Fapt: îmi pare Rău să te dezamăgesc, dar acolo sunt mai ieftine produse de îngrijire a pielii, care funcționează mai bine decât cele scumpe. De asemenea, dacă utilizați o crema anti-imbatranire, aceleași ingrediente anti-imbatranire veți găsi în cele scumpe sunt, de asemenea, la fel, veți găsi în mai puțin costisitoare. Pe de altă parte, scump poate fi bun la ori, dar nu toate sunt mai bune decat cele mai ieftine.

Mit: acnee va dispărea pe măsură ce îmbătrânești

Fapt: Dacă acest lucru era adevărat, o mulțime de adulți nu s-ar fi marcat pe pământ pentru o acnee vindeca. Acneea poate lipi de tine până în 50 de ani. Unii oameni își pierd acnee streak atunci când ajung la maturitate, în timp ce altele au pielea clar de pubertate și de a obține acnee în anii lor de adult. Acest lucru este din cauza hormonilor fluctua-a lungul vieții noastre.

Mit: Ciocolata și junk alimente va provoca acnee breakout

Fapt: Alimentele nu pur și simplu contribuie la acnee break out. De asemenea, nu contribuie la vindecarea acneei. Pe de altă parte, stresul, poluarea, și după cum sa menționat mai devreme, hormoni contribuie la breakout de acnee. Deși este recomandabil să nu supra-răsfățați-vă în aceste tipuri de alimente, este BINE să avem o bucată de ciocolată sau două să wade pe stres.

Mit: Ai pielea va îmbătrâni la fel ca mama ta e

Fapt: este adevărat că genetica joacă un rol important în procesul de îmbătrânire; dar acest lucru nu înseamnă că va rămâne fără riduri ca mama ta. Șansele sunt că s-ar putea, dar pentru a realiza acest lucru, va trebui să aibă grijă de pielea ta. Acest lucru este din cauza factorilor externi precum expunerea la soare, stresul, chimice, etc. de asemenea joaca un rol important in procesul de imbatranire, si cum arata pielea cu timpul.

Mit: Popping acnee le va vindeca mai repede

Fapt: șansele de răspândire acnee pe alte părți ale feței devine foarte mare atunci când ai stoarce-ți cos/cosuri. Acest lucru se datorează faptului că infecția se va răspândi și ar putea fi lăsat cu o mare cicatrice acnee după. Dacă doriți pentru a le pop, utilizați un extractor și nu unghiile sau degetele care sunt acoperite cu germeni. http://tabaradesanatate.info/

Mit: mai spală-ți fața cu săpun, curat devine.

Fapt: Prin utilizarea de săpun și spălare fața ta, în același timp, te va smulge pielea de pe bariera de protecție precum și uleiuri naturale, lăsându-l expus. În loc să folosiți un demachiant și/sau crema hidratanta pentru a menține pielea în condiții de siguranță și echilibrat.
Există o mulțime de mituri despre ingrijirea si protejarea pielii. Știi pe care le puteți adăuga la lista noastră? Simțiți-vă liber pentru a partaja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll To Top