Tratamente Impotriva Caderii Parului? Sfaturi pentru a Controla căderea Părului și pentru a Preveni Matreata in mod Natural

Pierderea paruluiPierderea parului este cauzata de diferite motive, cum ar fi genetica, dezechilibrul hormonal, îmbătrânirea, stresul, depresia, medicamente etc. E o problemă des întâlnită la bărbați, dar, uneori, femeile întâlni, de asemenea, această complicație. În scopul de a controla căderea părului și pentru a preveni matreata, ar trebui să în mod regulat curatarea si hidratarea scalpului noastre . Unele dintre comune simptome de Chelie Model de sex Masculin sunt indepartezi linia parului și de pierdere a parului extinse pe coroana regiune. Chelie Model de sex feminin începe cu subțierea blochează toate peste cap și, în general, are loc după menopauză.

Tratamente

Există diferite tehnici, cum ar fi transplantul de organe, tratamente cu laser etc. care pretinde pentru a diminua calvitie. Aceste procese pot trata chelie, dar este întotdeauna recomandabil să se ia remedii naturale.

Sfaturi pentru a controla pierderea parului

* Nutritie: dieta Adecvata joaca un rol important in hranirea scalpului. În scopul de a preveni chelie, unul ar trebui să includă o mulțime de mare de alimente fibroase, cum ar fi fructe și legume în dieta. Aceste alimente contin anti-oxidanti, care cu ușurință pot alunga toxinele din organism. Bea multă apă ajută în a menține corpul hidratat. De asemenea, stimuleaza cresterea foliculilor de par. Uneori deficit nutrițional duce la slăbirea de arbori, care, în consecință, provoacă ruperea de încuietori noastre. În scopul de a preveni caderea parului, ar trebui să includă Vitamina a, cupru, fier, zinc și proteine în dieta noastră. Tu ar trebui să includă, de asemenea, carne slaba, pește, soia și produse pe bază etc. din alimentatia ta. Dieta adecvata intareste nu numai existente bucle, dar, de asemenea, reduce mâncărime și descuamare a scalpului.

* Curățare: În scopul de a preveni calvitie prematura, ar trebui să ne purifica scalpul cu regularitate. Acest proces hidrateaza scalpul si promoveaza cresterea foliculilor de par. Unul ar trebui să evite utilizarea de detergenti. Curățare se dizolvă uleiul și murdăria cu ușurință. Face bucle moale și ușor de gestionat.

* Hidratare: Scalpului hidratarea este extrem de importantă pentru restabilirea pierdut umiditate. De asemenea, rectifică problemele scalpului astfel de etanșeitate și de iritare și previne exfolierea cu usurinta. Este întotdeauna recomandabil de a utiliza ulei pe bază de plante și balsamuri pentru tratarea scalpului. Unul ar trebui să evite complet utilizarea de produse chimice concentrate.

yoga* Yoga: Există diverși factori psihologici cum ar fi stresul, depresia, evenimente traumatice și tulburări de alimentație care provoaca chelie. În scopul de a hrani scalpul si stimuleaza cresterea foliculilor de par, ar trebui, de preferință, de a efectua Yoga. Există diverse posturi Yoghine, care cu ușurință pot întineri mintea ta, trup și suflet.

* Ingrediente naturale: polifenoli din Măr este una dintre cele mai eficiente ingrediente pentru prevenirea chelie. Se poate ține departe de DHT (Dihidrotestosteron) cu usurinta. Cercetările științifice arată că acest ingredient poate crește păr de creștere cu 300%. Un alt ingredient important pentru controlul chelie este Rooibos. Acest ingredient contine 37 unic de anti-oxidanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll To Top